SOAL JAWAB TES PNS 2006


Dengan Nama Alloh Yang Maha Gagah…

Bagi para sedherek sedaya, ingkang ngupadi lan hambetahaken soal soal latihanTES PNS,

sumonggo saged ngunduh lan mriksani wonten ing link ingkang sampun kawulo damel meniko :

http://soalsoalcpns.com/Mugi mugi migunani dhumateng sanes.

Nuwun..

ps: nyuwun pangapunten, wonten ing babagan meniko, dereng kawulo attach babagan jawabanipun TES TES meniko..

mbok menawi wonten ing wekdal sanes..

masdhenk

2 thoughts on “SOAL JAWAB TES PNS 2006

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s